De leukste evenementen locaties in Friesland

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

De leukste evenementen locaties in Friesland

Zin om binnenkort iets leuks te gaan doen in Friesland, maar geen idee wat? Geen zorgen, wij helpen je graag een handje! De komende tijd vinden er tal van evenementen plaats in de provincie van bûter, brea en griene tsiis. Je staat versteld van wat er allemaal in Friesland op het gebied van cultuur, muziek en kunst te genieten valt. Wij zetten hieronder de leukste locaties speciaal voor jou op een rijtje.

Stadsschouwburg De Harmonie ( LEEUWARDEN )

Als sinds 1881 biedt de stadschouwburg van Leeuwarden ieder wat wils. Lachen, dansen, meezingen en bovenal genieten. Het kan allemaal in De Harmonie. Wat te denken van een avondje lachen met Tineke Schouten, Jon van Eerd of Peter Pannekoek (bekend van De Wereld Draait Door)? Of hou je meer van toneel en muziek? Geen probleem, want ook dan kom jij in De Harmonie aan je trekken. Hitmusical ‘Into The Woods’ en toneelstuk ‘Nieuw Geld’ zijn er binnenkort te zien; Miss Montreal en Typhoon te horen.

WTC Expo ( LEEUWARDEN )

Het grootste evenementencomplex van Noord-Nederland en dus dé plek voorbeurzen en andere evenementen in Friesland. De hal staat bekend om de autoshows, maar ook sneupers zijn bij WTC Expo op het goede adres. De Supervlooi trekt veel bezoekers aan die op zoek zijn naar tweedehands boeken, kleding, meubels en antieke spullen.

Ook op muzikaal gebied herleven oude tijden in het WTC Expo. ‘The Dire Straits Experience’ staat er binnenkort op de planken. Het publiek hoeft niet bang te zijn dat de muziek tegenvalt, want voormalig Dire Straits-leden Chris White (saxofonist) en Chris Whitten (drummer) maken deel uit van deze tributeband. Hoe authentiek wil je het hebben?

Posthuis Theater ( HEERENVEEN )

Als je denkt dat je alleen in Leeuwarden terecht kunt voor de leukste uitjes in Friesland, heb je het mis. Dertig kilometer verderop staat het Posthuis Theater in Heerenveen. Het zestiende-eeuwse gebouw zorgt voor een unieke sfeer en het is dan ook geen wonder dat het theater Karin Bloemen, Daniël Lohues en het Noord Nederlands Orkest mag verwelkomen.

Thialf ( HEERENVEEN )

Geen zin om passief achterover te leunen en wil je zélf in actie komen? Ook dat kan in Friesland! Kom naar Thialf, bind je schaatsen onder en treed in de voetsporen van schaatshelden Sven Kramer en Ireen Wüst. Heb je nog nooit op schaatsen gestaan of ben jij een doorgewinterde ijskoning(in)? Maakt niet uit, iedereen is namelijk welkom in de onlangs gerenoveerde en wereldberoemde ijshal in dé sportstad van Friesland: Heerenveen.

Schouwburg De Lawei ( DRACHTEN )

Officieel is Drachten een dorp, maar qua contouren en aanzien heeft het de statuur van een stad. Een van die redenen is schouwburg De Lawei, ‘de huiskamer van Drachten’. Al ruim vijftig jaar staat De Lawei op de culturele kaart van Friesland. Ook voor jou staat er ongetwijfeld iets interessants op het programma, want De Lawei biedt plaats voor de bioscoopganger, de theaterliefhebber én de kunstbewonderaar. Jij dus!

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Veilig tickets bestellen of aanbieden?

Veilig online tickets, kaarten of toegangskaarten bestellen? Ja dat kan! Bij ons ben jij 100% verzekerd van je bestelde tickets. Als onderdeel van NDC Mediagroep BV verzekeren wij jou dat je veilig kunt bestellen. Vanuit je luie stoel, op kantoor of vanaf je telefoon. Maar wij bieden niet alleen tickets aan, je kunt ook gemakkelijk en snel een evenement aanmelden. Dit kan via onze partner Uitservice. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Bekijk alle evenementen Meld uw evenement aan