Festivals in het Noorden 2017

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Wij trappen af met Welcome to the Village!

Yes, de mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur: de zomer en dus ook het festivalseizoen! Eindelijk, want wat is er nou leuker dan met vrienden in de buitenlucht genieten van de allerbeste optredens? Precies. Niets! Daarom zetten wij speciaal voor jou de allerbeste festivals en gaafste evenementen van het noorden op een rijtje. Hier komen ze: We trappen af met Welcome to The Village, hét festival dat je echt niet mag missen deze zomer. Dit driedaagse evenement begint op vrijdag 21 juli en vindt plaats in recreatiegebied de Groene Ster in Leeuwarden. In de prachtige natuur genieten van de beste muziek. Wie wil dat nou niet? Grote publiekstrekkers zijn Blaudzun, Franz Ferdinand, Mighty Oaks, Rico & Sticks, Spinvis maar Welcome to The Village heeft jou naast de allerbeste muziekklanken nog veel meer te bieden. Bij Welcome to The Village draait het meer dan om muziek alleen. „De basis is popmuziek, maar Welcome to The Village is ook een festival dat ook een veranderende en betere wereld onderzoekt”, valt op de website van het ‘meest innovatieve festival van Nederland’ te lezen. Innovatie, daar zijn ze bij dit festival gek op. Er worden proeven gedaan met speciale henneptegels waarop je tijdens regenval droge voeten houdt. Benieuwd naar de rest? Bestel dan nu snel je kaarten! Dat smaakt naar meer, hè?


Welcome to the Village 2018

Glemmer in Lemmer? Een heus beach festival.

Dat dachten we al en dus introduceren we nu Glemmer Beach! Het muziekspektakel dat op donderdag 31 augustus losbarst. Gehouden op het strand van het Friese plaatsje Lemmer schotelt dit festival jou alleen de allerbeste artiesten voor. Inderdaad, op het strand! Hoe vet is dat?

Geniet met je voetjes in het zand en een cocktail in de hand van Nederlandse topacts als Anouk, Broederliefde, Golden Earring en Guus Meeuwis. Topmuziek op een toplocatie! En beleef na een schitterende zomerdag vol muziek, tot slot op het strand van de prachtige zonsondergang. Dat wil je echt meemaken! 

 


Meer info of kaarten bestellen?

De zomer top afsluiten? Kom naar het Expansiefestival in Jubbega!

Kun je geen genoeg krijgen van als die fantastische festivals in de zomer? Dan hebben wij de ultieme afsluiting van de zomer voor je: het Expansiefestival begint op 7 september en eindigt op 11 september 2017. Met artiesten als Waylon, Direct, Rondé, onze eigen Vangrail en The Bruce Springsteen experience kun jij vier dagen lang je hart ophalen aan de tofste muziek en de zomer nog even oprekken. 

Ben je meer van de lederhosen? Op 8 september kun je je uitleven op Das Bierfest bij de Expansie, met muziek van Die Grenslander Kapel, Palemiger Spatzen, Supertolle Schlager Schwestern en DJ Timmie Tirol. Echt nazomeren? Dat doe je natuurlijk met de hele familie op 9 september tijdens het Nei Simmer Festival. Dresscode: Hawaï, dat betekent bijvoorbeeld een hula rokje, bloemenkrans en teenslippers voor de dames en Hawaï blouse en korte broek voor de heren. Op 10 september wordt het net even wat stoerder tijdens het Rocky Farmers Festival klassieke & moderne landbouwvoertuigen, stoommachines, vrachtwagens, klassieke / exclusieve automobielen, motoren, bromfietsen, fietsen, sportauto’s, racemotoren, en stationaire motoren.

 


Kom jij naar het Expansie festival in 2017?