Festivals in het Noorden 2018

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Wij trappen af met Welcome to the Village!

Yes, de mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur: de zomer en dus ook het festivalseizoen! Eindelijk, want wat is er nou leuker dan met vrienden in de buitenlucht genieten van de allerbeste optredens? Precies. Niets! Daarom zetten wij speciaal voor jou de allerbeste festivals en gaafste evenementen van het noorden op een rijtje. Hier komen ze: We trappen af met Welcome to The Village, hét festival dat je echt niet mag missen deze zomer. Dit vierdaagse evenement begint op donderdag 19 juli en vindt plaats in recreatiegebied de Groene Ster in Leeuwarden. In de prachtige natuur genieten van de beste muziek. Wie wil dat nou niet? Grote publiekstrekkers zijn Mark Lanegan Band, Motorpsycho, Thomas Azier, Declan McKenna, Torres en The Subways  maar Welcome to The Village heeft jou naast de allerbeste muziekklanken nog veel meer te bieden. Bij Welcome to The Village draait het meer dan om muziek alleen. „De basis is popmuziek, maar Welcome to The Village is ook een festival dat ook een veranderende en betere wereld onderzoekt”, valt op de website van het ‘meest innovatieve festival van Nederland’ te lezen. Innovatie, daar zijn ze bij dit festival gek op. Er worden proeven gedaan met speciale henneptegels waarop je tijdens regenval droge voeten houdt. Benieuwd naar de rest? Bestel dan nu snel je kaarten! Dat smaakt naar meer, hè?


Welcome to the Village 2018

Glemmer in Lemmer? Een heus beach festival.

Dat dachten we al en dus introduceren we nu Glemmer Beach! Het muziekspektakel dat op donderdag 30 augustus losbarst. Gehouden op het strand van het Friese plaatsje Lemmer schotelt dit festival jou alleen de allerbeste artiesten voor. Inderdaad, op het strand! Hoe vet is dat?

Geniet met je voetjes in het zand en een cocktail in de hand van Nederlandse topacts. De line-up is dit jaar ook weer spectalair en bestaat uit onder meer Bløf, Kensington en Ronnie Flex. Topmuziek op een toplocatie!  Beleef na een schitterende zomerdag vol muziek, tot slot op het strand van de prachtige zonsondergang. Dat wil je echt meemaken! 

 


Meer info of kaarten bestellen?

De zomer top afsluiten? Kom naar Simmertime 2018 in dokkum

Kun je geen genoeg krijgen van als die fantastische festivals in de zomer? Dan hebben wij de ultieme afsluiting van de zomer voor je: Simmertime 2018: de takomst van Fryslân. Het grootste Fryske muzykteaterspektakel is terug. 18 jaar na dato, in het jaar van culturele hoofdstad 2018, komt er een ‘Simmertime nieuwe stijl’ over het behoud en het doorgeven van de Friese cultuur, natuur en taal. Dit reizend muziektheater begint op 23 september en eindigt op 25 september 2017. Met artiesten als De Kast, Piter Wilkens, Maaike Schuurmans, Freark Smink, Johannes Rypma en Hubert Heeringa. Dit reizend theater wordt gespeeld in een grote circustent, in dezelfde sfeer en ambiance als in 2000 en staat deze dagen in Dokkum. Met Simmertime 2018  kun jij drie dagen lang je hart ophalen aan de tofste muziek en de zomer nog even oprekken. 

 


Kom jij naar Simmertime 2018?