Fuerza Bruta is in Leeuwarden!

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Exclusief in Nederland t/m 19 december 2019

Fuerza Bruta is een intense spektakelshow, die zich overal om je heen afspeelt. Een 360-graden experience, heet dat. Dat betekent bewegende podia, knallende muziek en brute visuals. Na wereldsteden als New York, Londen, Berlijn, Moskou, Peking en Tokio, is Fuerza Bruta dit jaar exclusief in Leeuwarden!

Zo’n event laat je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij gaan! Al vanaf €58,50 kun je hier bij zijn. En neem je je (klein)kinderen mee naar dit spektakel, dan krijgen zij 50% korting. Voor studenten hebben we zelfs een speciale studentenprijs van €35!. Wegens de ruimte die het alleen al nodig heeft, is de show te zien in een enorme tent die uittorent boven de fabriekshal van Mannen van Staal, net aan de rand van Leeuwarden. De grote ruimte van de fabriekshal geeft de organisatie de kans om een wervelend festival te organiseren dat perfect aansluit op de voorstelling. 

De show op zaterdag 14 december (19.00 uur) is inmiddels uitverkocht!

Meer dan twee miljoen mensen gingen je voor...


Je loopt een ruimte in en staat middenin een kunstinstallatie. Omringd door kleur en mysterie, in een industriële ruimte waar de regels van theater worden doorbroken. In de lucht, op het podium en om je heen bewegen dansers en acrobaten zich op de live-muziek die de energie hoog houdt.

Fuerza Bruta is een multimediaal spektakel uit Argentinië. Na shows in wereldsteden als New York, Londen, Berlijn, Moskou, Peking en Tokio, is Leeuwarden aan de beurt. Van 5 tot en met 19 december zet Fuerza Bruta de stad op z’n kop.

Fuerza Bruta speelt in totaal dertien avonden. In totaal 22 voorstellingen, met wisselende starttijden van 19.00 uur en 22.15 uur. Op zondag zijn de tijden net even anders, namelijk om 16.00 uur en 19.00 uur. Kies bij het bestellen van je ticket welke tijd jou het beste past. Goed om te weten, het zijn geen zitplaatsen. Om de voorstellingen heen is er van alles te beleven tijdens het festival, dus kom vooral eerder of blijf lekker hangen na de voorstelling! De deuren gaan al open om half 6, om pas weer te sluiten om half één ’s nachts (op zondag vanaf 14.00 uur).


Ja, ik wil tickets kopen!

Wat is er dan allemaal te beleven tijdens het festival?


Je wordt een hele avond vermaakt. Met je entreeticket kun je van het gehele festival genieten! De deuren zijn open van half zes tot half één ’s nachts (op zondag vanaf 14.00 uur). Podium Asteriks heeft de live bands geprogrammeerd die tussen de twee shows in zullen spelen en doorgaan tot laat in de avond. De twee lokale bands The Resurrection en Hilbrandt uit Leeuwarden zullen naast Klankveld uit Groningen optreden in een programma dat ervoor zorgt dat je energieniveau blijft stijgen.

Kunstcollectief VHDG presenteert speciaal gemaakt werk van Jimi Kleinbruinink, Eirik Jahnsen en Vlaplif. Filmplatform New Noardic Wave toont werk van Mark Buitenwerf, Jurgen Bakker en Jos Blomsma, de nieuwe generatie filmmakers in het noorden. Kom binnen in hun unieke visie, in hun unieke, verrassende wereld.

Er is ook aan je smaakzintuigen gedacht, zo zijn er volop barretjes en foodcorners op het festivalterrein voor een hapje en een drankje.


Tickets

Kom vooraf dineren met een Argentijns tintje

Naast jouw toegangskaart voor het Fuerza Bruta Festival, kun je voorafgaand aan de Look Up! show genieten van een heerlijk 3-gangen menu met een Argentijns tintje. De Friese top-kok Reitse Spanninga heeft een heerlijk 3-gangen menu samengesteld gebruikmakend van echte Argentijnse producten. Boek nu en maak het bezoek aan het Fuerza Bruta Festival onvergetelijk.  De kosten voor het 3-gangen menu inclusief een drankarrangement (bier, wijn en fris) bedraagt € 39,95 (exclusief € 2,55 servicekosten). De deuren gaan om 17.00 uur open, en om 17.30 uur start stipt het diner.

Boek het diner tegelijk met je kaarten of bestel ze later. Wees er snel bij, want de vraag naar een diner is groot. Boeken kan tot uiterlijk drie dagen voor de voorstelling, afhankelijk van beschikbaarheid.


Boek hier diner kaarten

Parkeren bij de Mannen van Staal

Met de auto naar Fuerza Bruta? Uitrijkaarten koop je aan de kassa (pin of contant), of van tevoren via VanPlan. Het aantal parkeerplekken is beperkt, dus om zeker te zijn van een plek is het handiger om alvast online een uitrijkaart te kopen.

De parkeerplaats is op de dagen waarop Fuerza Bruta speelt, geopend van 16.30 uur tot 00.30 uur. Voor de middagvoorstelling is het terrein open vanaf 13.30 uur tot 22.30 uur. Voer het adres Morseweg 19, 8912 BG Leeuwarden in op de navigatie en volg in Leeuwarden de P-borden naar de Mannen van Staal.


Koop je parkeerkaart

Andersvaliden

Iedereen is uiteraard welkom bij Fuerza Bruta. Wel goed om onderstaande informatie te volgen:

  • Voor andersvaliden is een begeleider verplicht. Eén kaart geeft toegang voor 1 andervalide + 1 begeleider

  • De audiobeschrijving is alleen op 8 december om 16:00 uur beschikbaar

  • Vanwege hard geluid, de beweging van de massa en de vele lichteffecten worden geen hulphonden toegelaten tot de voorstelling

Fuerza Bruta is een productie van Brave New World Producties en wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Foox, Mannen van Staal, Van Der Valk, Peugeot Haaima, De Haan Advocaten & Notarissen, Graphic Minds, Promotex Merchandise, Leeuwarder Courant, Beijk Catering, Common Ground Common Sense, MHB Event Facilities, Haan Reclamewerk en onze fondsen LF2018, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Het nieuwe Stads Weeshuis, Leeuwarder Ondernemers Fonds, Gemeente Leeuwarden.


Ja, ik wil tickets kopen!

Vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt, maar kijk eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Wie weet is jouw vraag al beantwoord.


Veelgestelde vragen