Leeuwarden Free Tour

Rondleiding o.l.v. gids langs leukste plekken van de stad.

ELKE Dinsdag, Woensdag en Donderdag! Ga mee met de de lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden. Zij kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken.

ZATERDAG begint de tour om 12:00 uur. We vertellen je dan iets over de naam Leeuwarden, Mata Hari en ons koningshuis en bezoeken een oud theater!

START: We beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, naast de ingang van Obe (vlakbij de muurschildering van Maria Louise). De Freetour is in het Nederlands. Op zaterdag om 12:00 uur zal ook een 2e Engelstalige groep gemaakt worden!

FREE TOUR? Je hoeft niets van te voren te betalen, aan het einde van de tour kan je de gids een vrijwillige bijdrage geven. Hierdoor doen onze gidsen hun uiterste best om je te vermaken en betaal je achteraf wat je de tour waard vindt! Aanmelden raden we aan, aangezien we regelmatig vol zitten, Dit kan d.m.v. het aanmeldformulier op onze website.

Categorieën

Websites

www.aguidetoleeuwarden.nl/freetour-nl
Leeuwarden Free Tour
Foto 1 van 6 bekijk alle foto's

Data en tijden

do 31 oktober 2019 13:30 - 15:00

Prijzen

Volwassen gratis
Kinderen gratis
Senioren gratis
CJP gratis
Toelichting aan het einde van de tour mag je zelf bepalen wat je het waard vindt

Over de locatie

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN
alle locatiegevens

Deel dit uitje