Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Over ons

De leukste uitjes en evenementen vind je bij VanPlan! Wil je iets leuks doen, maar weet je nog niet wat? Of ben je er al wel uit? VanPlan.nl heeft de leukste uitjes en evenementen in Groningen, Drenthe, Friesland en de gemeente Noordoostpolder in de provincie Flevoland voor je verzameld. 

Van rommelmarkt tot festival en klassiek concert: bij VanPlan vind je altijd wat je zoekt! Op de site kun je eenvoudig zoeken op verschillende categorieën, zoals datum, plaats, prijs en soort activiteit. Om het je nog gemakkelijker te maken bieden we voor veel events ook tickets. Kaartjes kopen maken we gemakkelijk met onze one-stop-shop. 

Altijd op de hoogte 

De VanPlan-nieuwsbrief is gevuld met de leukste uit-tips in Noord-Nederland. Zo ben je elke week heel snel op de hoogte van de mooiste uitjes en natuurlijk van de beste kortingen en vrijkaartenacties. 

Aandacht voor je evenement

Wil je dat je evenement ook op deze site komt te staan en zo een groot publiek bereikt? Meld deze dan gratis aan via onze selfservice module. Evenementen die via deze module worden aangemeld, komen in ieder geval op vanplan.nl te staan. Wie weet zie je jouw uitje zelfs – gratis - terug in de uitagenda’s van onder andere Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en weekbladen zoals de Groninger Gezinsbode en Westerkwartier.

 

Kaartverkoop voor je evenement

Organiseer je zelf een evenement? Laat VanPlan je kaartverkoop regelen. Dat is niet alleen makkelijker: het kost je ook nog eens niets en geeft je zelfs nog extra mogelijkheden om je evenement onder de aandacht te brengen. Neem contact met ons op voor mogelijkheden. 

VanPlan is ook te vinden op Twitter Facebook, Instagram en Pinterest, we vinden het leuk om kennis met je te maken, volg je ons?

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Vanplan Events op Facebook