Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

VanPlan & Uitservice

Misschien heb je de naam 'Uitservice’ al voorbij zien komen. VanPlan en Uitservice werken samen en zijn beide onderdeel van uitgeverij NDC mediagroep (onder andere Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden). Hoe zit dat eigenlijk? Hieronder kun je lezen wie wat doet.

VanPlan: 

VanPlan biedt een overzicht van evenementen en uitjes die worden aangemeld via Uitservice. Daarnaast heeft VanPlan alle mogelijkheden voor ticketing en promotie van jouw event! VanPlan ontlast event-organisatoren met online kaartverkoop als de ticketpartner voor Noord-Nederland. Via VanPlan kun je voor de leukste events in Noord-Nederland kaartjes kopen

En door de unieke samenwerking met de verschillende dag- en weekbladen van NDC mediagroep kunnen we lezersacties en andere promotie-activiteiten aanbieden. Wie wel een evenement organiseert, maar geen tickets verkoopt via VanPlan (omdat het evenement gratis is of omdat er geen online kaartverkoop is), kan zijn evenement óók extra promoten via VanPlan. Daarvoor zijn er verschillende mediapakketten. 

Uitservice: 

Via Uitservice kunnen evenementen worden aangemeld. Uitservice maakt online en offline uit-agenda’s op basis van de evenementen die worden aangeleverd via haar selfservicemodule. De uitjes en evenementen die hier zijn ingevoerd, verschijnen dus onder andere op VanPlan.

Uitservice verzorgt daarnaast de agenda- en evenementengegevens voor Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, RTV Noord en alle weekbladen van NDC. Uitservice maakt wekelijks voor de verschillende dag- en weekbladen een agenda die is gevuld met (een selectie van) evenementen uit de regio waarin de krant verschijnt.

Daarnaast maakt Uitservice verschillende redactionele pagina’s met Uit-tips voor Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en de weekbladen van NDC mediagroep. 

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Vanplan Events op Facebook