Kerstvakantie in het Noorden?

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Kerstvakantie All I want for Christmas is…

Tickets naar de aller tofste evenementen natuurlijk! Hoe je daaraan komt? Simpel. Lees en klik snel verder. Speciaal voor jou hebben we hieronder de leukste uitjes op een rijtje gezet die je tijdens de kerstvakantie in het noorden kunt, nee, móét bezoeken! 

It's beginning to look a lot like christmas

Naast Mariah Carey zul je bijvoorbeeld ook It’s beginning to look a lot like Christmas veelvuldig op de radio voorbij komen horen. Bovendien is het de naam van een uniek kerstconcert dat meteen op de eerste dag van de kerstvakantie in De Lawei in Drachten wordt gehouden. Wishful Singing zal op zaterdag 23 december dan de allermooiste kerstklassiekers zingen en jou daarmee de ultieme kerstavond bezorgen. De perfecte kerstinluider! 


Bekijk of bestel tickets voor Wishful Singing

Kun jij ook geen genoeg van kerst krijgen?

Kun jij geen genoeg van Kerst krijgen? Ook niet ná 25 en 26 december? De mannen van De Kast begrijpen dat. Op 30 december staan zij in De Lawei naast hun eigen repertoire de meest bekende kersthits om jou nog even wat langer van Kerst te laten genieten. Het ideale familieuitje! Ook voor kinderen is er in de kerstvakantie in het noorden genoeg te beleven. Wat dacht je van een bezoek ván De Efteling? Op zaterdag 23 december komt het bekendste sprookjesbos van Nederland naar het noorden! Trakteer je dochter, zoon, nichtje en/of neefje op een unieke middag: de familiemusical De gelaarsde kat. Waar? Niet in Kaatsheuvel, maar ‘gewoon’ in het ATLAS Theater in Emmen.


Bestel tickets voor de Gelaarsde Kat Atlas Theater

Na kerst is het tijd voor oud en nieuw!

Na Kerst is het tijd voor Oud en Nieuw. Het nieuwe jaar fantastisch beginnen? Op vrijdag 5 januari zorgt Rowwen Hèze na nieuwjaarsdag nóg een keer voor vuurwerk met hun jubileumshow Drie kier alaaf, in Theater Geert Teis in Stadskanaal. Bij dit concert staat carnaval centraal, iets dat in het noorden relatief onbekend is. Altijd al een keer carnaval willen ontdekken? Grijp dan nu je kans en ga feestend 2018 in met een van Neerlands beste bands: Rowwen Hèze.

Nog steeds geen idee wat je moet doen in de kerstvakantie?

Met de kids of juist lekker even samen weg? Wij hebben de leukste alternatieve evenementen uitgezocht. Wellicht niet het eerste waar je aan denkt? Maar wel erg leuk om te doen. Laat je inspireren, koop je tickets en verlang al een heel klein beetje naar de kerst...