ticketshop

40 Jaar Liereliet: Zwervend over de Zeeven Zeeën

'Zwervend over de Zeeven Zeeën'  - onderweg naar het Exotische ... op zoek naar het MysterieuzeIn dit jubileum programma, ter gelegenheid van '40 Jaar Liereliet', zwerven de De 'ZeeMeerMinneStrelen' Adeweij & Horant samen met de Pirate-Pret-Band Plunder uit naar exotische, mysterieuze plekken op de Zeeven Zeeën. Ze worden tijdens hun reis bijgestaan door 'Onstuimig Schuim', 'The Johnson Girls', 'Jim Mageean' en 'AcquAria'. Het publiek kan zich laten verrassen door alles wat zij tegenkomen en meemaken. - De 'ZeeMeerMinnestrelen' Adeweij & Horant verzorgen al oneindig lang hun lied- en verhalenprogramma's aan de hoven van de grote vorsten op het land en in de zee. 

Zij reisden en reizen met hun liederen en ballades in nabije streken en ook in verre rijken in en aan weerzijden van de grote oceanen. Ook Friesland deden ze aan in eerdere jaren. 

Op zondagavond 20 oktober 2019 zijn ze opnieuw in Workum, om het publiek meenemen op een tocht langs Exotische oorden en mysterieuze streken. - Plunder is een pirate-partyfolk band die Nederlandstalige liedjes maakt over zwarte schapen, het verlangen naar vrijheid en de zoektocht naar je innerlijke vuur. Plunder laat geen kans voorbijgaan om samen met het publiek een feestje te bouwen en zorgt daarmee altijd voor leven in de brouwerij. Met invloeden uit verschillende stijlen als Ierse folk, balkan, ska en klezmer, zet het vijftal een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Elke plek die dit bijeengeraapte zootje schorem aandoet, wordt gegarandeerd geplunderd!Meerdere ticketsMeer bijwonen van 40 jaar Liereliet? Klik dan hier om voor meerdere evenementen tegelijk kaarten te bestellen.


Categorie

Websites

www.liereliet.nl/index.php/nl/
40 Jaar Liereliet: Zwervend over de Zeeven Zeeën koop kaarten voor dit uitje

Data en tijden

zo 20 oktober 2019 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassen € 10.00
Kinderen € 10.00
Senioren € 10.00
CJP € 10.00

Over de locatie

Boerderij Op de hoek van de stal
Sud 154
8711 CZ WORKUM
alle locatiegevens

Zoek tickets

Vrijkaarten

We hebben regelmatig vrijkaartenacties, waarbij we gratis kaarten verloten. Klik hier voor een overzicht van alle huidige acties.