TT Circuit assen

De Haar 9 9405 TE ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Zijn auto’s je lust en je leven? Kun je geen genoeg krijgen van het geluid van ronkende motoren? Of van de geur van asfalt en verbrand rubber? Kortom, ben jij een echte racefanaat? Dan is het TT Circuit in Assen voor jou met afstand the place to be.

Wil jij wel eens weten hoe het is om racekampioen Valentino Rossi of Max Verstappen te zijn? Lucky you, want daar kom je op het TT Circuit in Assen wel achter! Hier kun jij namelijk op de motor of in de auto over een echt raceparcours glijden; de ultieme kick voor de echte raceliefhebber. Ervaar op het ruim 4,5 kilometer lange racecircuit hoe het is om à la Rossi of Verstappen door de bochten te scheuren. Dus helm op, gaspedaal ingedrukt en gaan met die banaan!

Waarom je naar het TT circuit in Assen moet komen?

Maar dat is nog lang niet alles wat het TT Circuit jou te bieden heeft. Hier worden namelijk ook de vetste race-evenementen georganiseerd. Het WK superbike bijvoorbeeld. Titelverdediger Jonathan Rea, Nicky Hayden en landgenoot Michael van der Mark zullen eind april proberen dit toernooi op hun naam te schrijven. De absolute wereldtop staat aan de startstreep en het mooie is: jij kunt hier gewoon bij zijn!

De route naar TT Circuit

TT Circuit
De Haar 9
9405 TE ASSEN

Op zoek naar de leukste evenementen in Drenthe? Kijk snel bij een van de andere locaties: