Rangel Silaev

Pianist; klassiek. Liggend genieten van klassieke muziek.

De 18-jarige piano openbaring Rangel Silaev begon al met piano spelen toen hij vijf jaar was. Sinds 2010 kreeg hij onderwijs in twee studierichtingen op het Conservatorium (piano en compositie), masterclasslessen bij buitenlandse docenten en de Imola Piano Academy. Vanaf 1 september 2014 volgt Rangel zijn interne opleiding bij het Conservatorium van Den Haag. Rangel is ook vaak te zien op TV. Zo won de documentaire over Rangel “Make my dream” het Campusdoc filmfestival en werd een 50-minuten lange KRO documentaire met Katja Schuurman gefilmd en uitgezonden.

Op 9 februari zal Rangel vooral zijn eigen gecomponeerde muziek laten horen, met stukken van o.a Debussy en Ravel. Een deel van dit programma zal ook een ter plekke bedachte improvisatie zijn. ‘Het is altijd geweldig om je als muzikant op te laten vreten door de sfeer die gecreëerd wordt in de zaal, dit geeft meestal een hoop inspiratie, vandaar dat ik het ook tof vind om soms ter plekke een stuk te bedenken’.

Neem uw matje, matras of luchtbed mee en geniet liggend van de muziek. Zitplaatsen zijn tijdens dit concert niet beschikbaar.

Categorieën

Websites

www.vanberesteyn.nl/programma/rangel-silaev-2/
Rangel Silaev

Data en tijden

zo 9 februari 2020 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassen € 16.00
Kinderen € 16.00
Senioren € 16.00
CJP € 16.00

Over de locatie

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5 a
9641 AD VEENDAM
alle locatiegevens

Deel dit uitje