25 Years Anniversary

17 september, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Cubop City Big Band is een van de beste salsa en latinjazzformaties van Europa. In 2020 bestond de groep vijfentwintig jaar. Komend najaar gaat dat alsnog gevierd worden met een aantal speciale jubileumconcerten, waarbij je wordt getrakteerd op een selectie van hun beste werk. De Cubop City Big ...

Lees meer

De Cubop City Big Band is een van de beste salsa en latinjazzformaties van Europa. In 2020 bestond de groep vijfentwintig jaar. Komend najaar gaat dat alsnog gevierd worden met een aantal speciale jubileumconcerten, waarbij je wordt getrakteerd op een selectie van hun beste werk.

De Cubop City Big Band werd in 1995 door drummer en percussionist Lucas van Merwijk. In de loop der jaren werkte de groep met een respectabel aantal grote namen uit de latinscene en scoorde meerdere hits op radiostations in Zuid-Amerika en de Verenigde Staten. Het album Moré and More werd zelfs verkozen tot nummer 2 op de lijst Best Latin Album in het New York Latin Beat magazine. Maar wat de groep misschien nog wel het meest trots maakt, is het feit dat de cd’s in Zuid Amerika op grote schaal illegaal gekopieerd; het grootste compliment dat je als Europees latinorkest kan krijgen. Maar ook in ons land is de Cubop City Big Band populair. Zo stonden Van Merwijk en zijn musici al driemaal op het North Sea Jazz Festival.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 september 2021 : 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 24.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 24,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader