Kayako Ishikura-Tuinstra

7 augustus t/m 30 september, Galerie Mildam in MILDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Mijn naam is Kayako Ishikura-Tuinstra en ik ben geboren in Japan. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Tama Art University in Tokyo waar mijn basis is gelegd als kunstenares. Ik woon inmiddels 14 jaar in Nederland samen met mijn man, dochter en hond. Ik hoop u van harte te kunnen verwelkomen bij mijn ...

Lees meer

Mijn naam is Kayako Ishikura-Tuinstra en ik ben geboren in Japan. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Tama Art University in Tokyo waar mijn basis is gelegd als kunstenares. Ik woon inmiddels 14 jaar in Nederland samen met mijn man, dochter en hond. Ik hoop u van harte te kunnen verwelkomen bij mijn expositie in galerie Mildam. Misschien tot dan!

Een schilderij of kunstwerk is een prachtig accent in uw interieur. Het wordt met de hand vervaardigd en is daardoor authentiek! Als kunstenares heb ik me in de afgelopen twee jaar in een nieuwe richting en stijl ontwikkeld en ik wil mijn nieuwe werk graag met u delen.

Mijn canvas is textiel, waar ik met behulp van hoogdruk technieken -zoals linosnede- een abstracte omgeving creëer met de juiste sfeer om mijn onderwerp op af te beelden. Het onderwerp wordt tot leven gebracht door middel van applique, een decoratietechniek voor textiel, en gedetailleerd met borduur- en kraalwerk. Een Fries paard in het veld, een jachthond en de geuren in de wind, zeedieren in de diepe oceaan en een kaketoe in de jungle zijn onderdeel van de collectie die u kunt gaan zien.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 september 2022 : 14:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Galerie Mildam
Schoterlandseweg 37
8454 KB MILDAM
0640980699
galeriemildam.nl
info@galeriemildam.nl