100 jaar SC Heerenveen

9 maart 2022, Theater Sneek in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met terugwerkende kracht gaan we ruimschoots aandacht besteden aan dit jubileum in een theatercollege vol nostalgie en mooie verhalen, met dé iconen die de club een gezicht hebben gegeven. Op woensdag 9 maart is het theater in Sneek het decor voor een unieke terugblik in de geschiedenis van de provi...

Lees meer

Met terugwerkende kracht gaan we ruimschoots aandacht besteden aan dit jubileum in een theatercollege vol nostalgie en mooie verhalen, met dé iconen die de club een gezicht hebben gegeven. Op woensdag 9 maart is het theater in Sneek het decor voor een unieke terugblik in de geschiedenis van de provincieclub. Met hoofdrollen voor Riemer van der Velde, voorzitter van 1983 tot en met 2006, die de club – vanuit de luwte van de eerste divisie – opstuwde in de vaart der voetbalvolkeren. Foppe de Haan, die de club richting gaf als hoofdtrainer in de perioden 1985-1988 en 1992-2004, en in het seizoen 2015-2016 een kortstondige terugkeer beleefde. En met Maarten de Jong, die met zijn onverzettelijke manier van voetballen tussen 1988 en 1994 uitgroeide tot Mister Heerenveen, en ook daarna lange tijd aan de club verbonden was. Aan de hand van presentator Eddy van der Ley, ondersteund door unieke beelden, én de muzikale intermezzo’s van Syb van der Ploeg, gaat uitgebreid teruggeblikt worden op de tijden van weleer, onder meer op hoogtepunten als de komst van het Abe Lenstra-stadion en de Champions League-deelname.

Het belooft een unieke avond te worden. In deel twee van het theatercollege is er de gelegenheid tot het stellen van vragen aan de hoofdrolspelers en na afloop is er een meet & greet.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 9 maart 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 23.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater Sneek
Westersingel 28
8601 GR SNEEK
0515 431400
www.theatersneek.nl
info@theatersneek.nl

€ 23,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader