1,2,3,4, Poppetje van papier

20 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Poppetje van papier werd bekend via het tv-programma Popster, waarin hij werd geboren uit drie stroken inpakpapier. Alles heeft een begin en een eind. Het einde is ook weer het begin van iets nieuws. Zo kun je eeuwig door blijven gaan, ook met papier! Drie manipulatoren vertellen een woordloos ...

Lees meer

Het Poppetje van papier werd bekend via het tv-programma Popster, waarin hij werd geboren uit drie stroken inpakpapier.

Alles heeft een begin en een eind. Het einde is ook weer het begin van iets nieuws. Zo kun je eeuwig door blijven gaan, ook met papier! Drie manipulatoren vertellen een woordloos verhaal. Ze laten niks aan het toeval over. Maar, wat als het papier scheurt? Nou, dan maken ze er toch gewoon iets nieuws van.

Na deze voorstelling zul je papier nooit meer gewoon als papier zien. Je kunt van papier houden, erom huilen, ervan schrikken. Papier neemt je mee naar een wereld die er nog niet was. Nou ja, het was er wel. Jij zag het alleen nog niet.

Het Poppetje van papier werd bekend via het tv-programma Popster, waarin hij werd geboren uit drie stroken inpakpapier.

De Grote Haay
Mark Haayema schrijft kinderboeken, jeugdtheater en voor televisie. Je kunt hem kennen van zijn boek Johannes de Parkiet, hij ontving Zilveren Krekels voor zijn theatervoorstellingen Meneertje Meer en In de kelder staat een huis en is bekend van Pipo de Clown en Woezel & Pip op tv. Ook werkte hij als acteur, poppenspeler en regisseur voor Theater Gnaffel, ROtheater, De BoterHamShow, Sesamstraat, Efteling en Herman van Veen.

Dennis deed mee aan het programma Op zoek naar Zorro en speelde in voorstellingen als WarHorse, Mamma Mia, De Vriendelijke Draak en Oma, mag ik mijn pop terug?

2-ater Producties
Al ruim tien jaar maakt 2-ater producties theater voor peuters en kleuters, met voorstellingen als Dikkie Dik & ik, Fiep heeft haast en familiefestival Kleurrijk.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Krabbendam Cadeauverpakkingen, het NORMA fonds, Prins Bernard Cultuur Fonds, De Bultje Foundation, K.F. Hein Fonds en de Triodos Foundation.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 20 oktober 2021 : vanaf 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader