3JS

4 november, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Maak je klaar voor een knallende, dynamische, maar vooral swingende show! Na een uiterst intensieve U2-tribute in 60 Nederlandse theaters zijn de 3JS dit najaar weer terug in de clubs met hun eigen repertoire. Het wordt een swingende show met de voltallige live-band die ondertussen al 15 jaar beke...

Lees meer

Maak je klaar voor een knallende, dynamische, maar vooral swingende show!

Na een uiterst intensieve U2-tribute in 60 Nederlandse theaters zijn de 3JS dit najaar weer terug in de clubs met hun eigen repertoire. Het wordt een swingende show met de voltallige live-band die ondertussen al 15 jaar bekend is in het hele land. In de Nederlandse clubs zijn de 3JS de laatste jaren steeds meer terrein aan het winnen. De fans weten wel waarom.

Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 4 november 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 25.00 € 23.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 25,00