40UP Let's Dance Again

7 april 2023, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na het grote succes van de eerdere 40UP dansavonden in Iduna konden we natuurlijk niet wachten om alvast de feestagenda te trekken voor 2023! Op vrijdag 7 april komt 40UP terug naar Drachten om weer een avond lekker los te gaan op de dansvloer! Verwacht de vetste popklappers en dansvloerkrakers en u...

Lees meer

Na het grote succes van de eerdere 40UP dansavonden in Iduna konden we natuurlijk niet wachten om alvast de feestagenda te trekken voor 2023! Op vrijdag 7 april komt 40UP terug naar Drachten om weer een avond lekker los te gaan op de dansvloer! Verwacht de vetste popklappers en dansvloerkrakers en uiteraard draaien ondertussen de originele videoclips op grote schermen mee!
Het concept 40UP is bedacht door tv-producent Harry de Winter en is een van de langstlopende clubavonden van Nederland. Al meer dan vijftien jaar toert het dansspektakel langs de meest vooraanstaande poppodia en zalen in het land. Ben je nog geen 40 maar wel nieuwsgierig? Dan is er niks aan de hand, iedereen boven de 18 jaar is welkom.

Zijn jullie klaar voor dit grote feest der herkenning op de gezelligste dansvloer van Nederland? De avond van afgelopen november verkocht snel uit, dus zorg dat je het nu zeker niet mist en haal je tickets alvast in huis!

Let’s dance again!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 7 april 2023 : 20:00 - 2:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 18.50 € 15.50

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 18,50