40UP

13 november, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tijdens 40UP is de dansvloer gevuld met eeuwig jonge 40-plussers, die lekker uit hun plaat gaan op disco en danceclassics! Hoe lang is het geleden dat jij op de dansvloer stond? Dus geef je dansspieren alvast een warming up – ze hebben een tijdje geen beweging gehad – en kom swingen op jouw favorie...

Lees meer

Tijdens 40UP is de dansvloer gevuld met eeuwig jonge 40-plussers, die lekker uit hun plaat gaan op disco en danceclassics!

Hoe lang is het geleden dat jij op de dansvloer stond? Dus geef je dansspieren alvast een warming up – ze hebben een tijdje geen beweging gehad – en kom swingen op jouw favoriete dansvloerkrakers van toen en nu.

Tijdens 40UP is de dansvloer gevuld met eeuwig jonge 40-plussers, die lekker uit hun plaat gaan op de fijnste disco en danceclassics van de sterren van toen en nu. Van YMCA tot Madonna en Whitney Houston, van golden oldies uit de seventies tot en met de zeroes: er komt van alles voorbij.

Eerdere edities in Iduna waren een daverend succes, dus ook deze wil je zeker niet missen! Kaartjes zijn per direct verkrijgbaar en de eerste 100 vroege vogels krijgen korting, kaartjes kosten dan slechts € 14,50!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 november 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 17.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader