4B2M

29 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

4B2M met leden van De Staat en GBTTZ naar Simplon. This is taking care of business, this is a family band. De debuutsingle ‘This Is Happening’ van 4B2M is een passende introductie. Four brothers, two mothers. Rocco en Jimi Hueting (De Staat, Jo Goes Hunting) vormen samen met Teun en Cas Hieltjes (G...

Lees meer

4B2M met leden van De Staat en GBTTZ naar Simplon.

This is taking care of business, this is a family band. De debuutsingle ‘This Is Happening’ van 4B2M is een passende introductie. Four brothers, two mothers. Rocco en Jimi Hueting (De Staat, Jo Goes Hunting) vormen samen met Teun en Cas Hieltjes (Go Back To The Zoo, St. Tropez) deze gloednieuwe band. Twee sets van twee broers die hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend hebben.

Ze hebben elkaar als jochies ontmoet in Nijmegen en schreven samen nummers op hun slaapkamer. Door de stormachtige ontwikkelingen van hun muzikale carrières kwamen de twee paar broers er nooit aan toe om samen muziek te maken. Tot nu.

Met een bandnaam die klinkt als een designer drug moet vooral de muziek je in hogere sferen brengen. Slaapverlammingspop, krautrock, R&B en space horses is wat we volgens het viertal zelf van 4B2M kunnen verwachten. Dit najaar gaan we het ontdekken tijdens hun show in onze bovenzaal!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 29 oktober 2021 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 12,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader