80's Verantwoord

17 december, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Herontdek dé credible knallers van de jaren ’80 bij 80’s Verantwoord, want The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer! De DJ’s zoeken de grens op tussen topplaten, corny hits en lang vergeten underground classics waarop de beste 80’s dansmoves uit de kast moge...

Lees meer

Herontdek dé credible knallers van de jaren ’80 bij 80’s Verantwoord, want The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer!

De DJ’s zoeken de grens op tussen topplaten, corny hits en lang vergeten underground classics waarop de beste 80’s dansmoves uit de kast mogen, Doe Maar. En wat zijn de jaren ’80 zonder de Atari en Nintendo? Precies, zoals Bon Jovi zonder lokken: een kale boel, dus neemt 80’s Verantwoord ze beide mee om mee te spelen.

Dompel je onder in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ’s Clipsync, Switchdoctor of DirtyBrown de bekendste clips, iconische fragmenten en memorabele videos serveren. En is je favoriete plaat nog niet gedraaid? Vraag ‘m aan bij de bliksemse verzoekenzuil!
Let’s dance!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 december 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 12.50

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 15,00