90's XXL

21 mei, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 21 mei is het weer tijd voor 90's & 00's XXL! Als sinds 2012 elk jaar de gezelligste 90's XXL party, onder Oldehove in Leeuwarden.   Ook deze keer beloofd het weer één groot reünie feest te worden, een feest der herkenning met alle hits uit die t...

Lees meer

Op zaterdag 21 mei is het weer tijd voor 90's & 00's XXL! Als sinds 2012 elk jaar de gezelligste 90's XXL party, onder Oldehove in Leeuwarden.
 
Ook deze keer beloofd het weer één groot reünie feest te worden, een feest der herkenning met alle hits uit die tijd, nostalgische herinneren aan toen en met fantastische artiesten uit de jaren 90 op het podium.
 
Wat denk je van deze killer line up:
SNAP!
T-SPOON
TWENTY 4 SEVEN
DARKRAVER
DIKKE LUL BAND
CRAZY DICKS DJ TEAM
 
Op het plein zal een prachtig podium verrijzen, een echte eye-catcher. Kom dus ook gezellig naar dit 90's & 00's XXL Outdoor Festival op het Oldehoofsterkerkhof, ontmoet je oude vrienden, nieuwe bekenden en wie weet....
 
Het terrein gaat om 17.00 uur open en duurt tot 24 uur in de avond.
 
Kom mooi op tijd, je kunt je auto parkeren onder het evenementen terrein in parkeergarage De Oldehove. Eten en drinken is er meer dan voldoende op het terrein en er zijn kluisjes aanwezig waar je jas en je spulletjes veilig in opgeborgen kunnen worden.
 
Koop je tickets snel en wees verzekerd dat je ook dit jaar weer aanwezig bent op één van de allermooiste evenementen van het jaar! Wees erbij!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 17:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.45

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN

€ 22,45

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen