A Date With Madonna

5 november, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Maak je klaar voor een spectaculair eerbetoon aan de Queen of Pop! Madonna, volledige naam Madonna Louise Veronica Ciccone, Madonna wordt ook wel de almaar transformerende Queen of Pop genoemd en is de bestverkopende n succesvolste vrouwelijke artiest aller tijden. Exact 35 jaar geleden verscheen ‘L...

Lees meer

Maak je klaar voor een spectaculair eerbetoon aan de Queen of Pop!
Madonna, volledige naam Madonna Louise Veronica Ciccone, Madonna wordt ook wel de almaar transformerende Queen of Pop genoemd en is de bestverkopende n succesvolste vrouwelijke artiest aller tijden. Exact 35 jaar geleden verscheen ‘Like a Virgin’, het tweede album van Madonna. De plaat was een serieuze schok. Het frivole meisje van de debuutplaat werd een sexy vrouw meet uitgekiend popimago. En die uitdagende Madonna, die viel in de smaak, da’s het minste wat je kan zeggen.

Mede daardoor werd in het allergrootste geheim in Kiev, Oekraïne, beraadslaagd hoe ze The Queen of Pop konden eren, terwijl ze nog steeds alive is. Er werd slechts 1 band gevonden die deze Grand Dame kon vereren namelijk The Ultramarines. Deze 4 All Girl Stars sloegen de handen in elkaar, om een onwaarschijnlijk ode te brengen aan Madonna. Het magnum opus van The Ultramarines is een wervelend spektakel, van alle hits die Madonna ooit heeft gebracht. Een rollercoaster van sing-a-long en dance-a-long naar de 80’s en 90’s, toen chewing gum en hairspray tot de meest essentiële basics van het weekeinde werden verheven. Een wervelend spektakel van 70 minuten dat je nooit meer zal loslaten in deze world class Madonna tribute.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 5 november 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 13.50

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 13,50