geannuleerd

A December to Remember

10 december, Semsstraatkerk (NH Kerk) in STADSKANAAL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vrijdag 10 december is dé avond; een prachtig kerstconcert in de Semsstraatkerk in Stadskanaal - ‘A December to Remember’! Het belooft een bijzondere avond te worden, met medewerking van Jasper Wever (finalist The Voice of Holland 2021) en Davey van der Sluis. Dit alles onder begeleiding van een d...

Lees meer

Vrijdag 10 december is dé avond; een prachtig kerstconcert in de Semsstraatkerk in Stadskanaal - ‘A December to Remember’!

Het belooft een bijzondere avond te worden, met medewerking van Jasper Wever (finalist The Voice of Holland 2021) en Davey van der Sluis. Dit alles onder begeleiding van een driekoppige band, maakt het een intiem geheel. ?

“We houden van de lichtjes, de kerstboom, versieringen, samen zijn met familie en kerstmuziek maakt dat voor ons helemaal af. Daarom is een eigen kerstconcert eigenlijk een droom die uitkomt. We willen mensen laten genieten en samenkomen, zeker in deze Decembermaand.”

De talentvolle The Brunettes Komproe zijn voor velen geen onbekenden, zo waren ze al te zien in diverse talentshows als Popstars (als groep) en TVOH (Mireille). Recent werden ze 2e in RTL-programma "All Toghether Now", waarop ze besloten hun 1e eigen single Maar Ik Ben Ook uit te brengen. Een lekker poppy Nederlandstalig nummer, met soul en Motown invloeden. Eind vorig jaar brachten The Brunettes een Christmas Medley uit welke uiteraard niet mag ontbreken 10 december.

De organisator volgt de richtlijnen van de overheid. Op dit moment is voor het bezoeken van deze locatie het tonen van een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je hier: https://coronacheck.nl/nl/

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 10 december 2021 : 20:00 - 21:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50

Voorverkoop: http://www.brunetteskomproe.nl/.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Semsstraatkerk (NH Kerk)
Semsstraat 21
9501 GA STADSKANAAL

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader