A Jungle of Roots

29 oktober, Grote Kerk in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ron Snippe speelt een wildgroei aan stijlen "a Jungle of Roots". A Jungle of Roots. In 2014 besloot Ron Snippe om zich intensief met schrijven van nummers bezig te gaan houden. Het resulteert in een reeks liedjes die in verschillende stijlen gegoten zijn. Uit deze wildgroei van stijlen komt ook de...

Lees meer

Ron Snippe speelt een wildgroei aan stijlen "a Jungle of Roots".

A Jungle of Roots.
In 2014 besloot Ron Snippe om zich intensief met schrijven van nummers bezig te gaan houden. Het resulteert in een reeks liedjes die in verschillende stijlen gegoten zijn. Uit deze wildgroei van stijlen komt ook de naam “Jungle of roots”. Van folky mountainsongs en calypso via country en rock naar 60/70s popstijlen. Americana is wel het meest lading dekkend.
De liedjes gaan veel over mensen die hij onderweg tegenkomt en hun verhalen. Belangrijk voor Ron is om er positieve liedjes van te maken. En die liedjes blijven hangen, zo meldt het publiek.
Een van de opmerkelijkste ontmoetingen en inspiratiebronnen is wel met de Zweedse Charlotta die in een roeiboot de oceaan zou oversteken waarbij er van alles mis was. Gaandeweg haar tocht kwam steeds meer naar voren, wie ze is en wat haar kracht, passie en drijfveer is. Ron heeft het verhaal gevolgd en schreef er 9 liedjes over.
Ondanks dat Ron op grote podia in Nederland en daarbuiten heeft gestaan voelt hij zich in kleine settingen op zijn best. Hij streeft ieder concert weer naar een gemoedelijke sfeer tussen het publiek en hemzelf, want dan voelt hij zich op zijn best. Driestemmige zang is wel z’n passie en wordt begeleid Peter Dusseljee en Katja Wilkin.
Ron Snippe – gitaar, zang, pen
Katja Wilken – bas, zang
Peter Dusseljee – gitaren, zang

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 29 oktober 2021 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: www.grotekerkcultureel.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Grote Kerk
Schoolstraat 5
7811 XX EMMEN
www.grotekerkemmen.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader