A Tribute to John Denver

16 juli, De Hoofdmeesterstuin in EMMER-COMPASCUUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een hommage aan de muziek van één van de meest geliefde singer/songwriters die ooit op het podium heeft gestaan. Met de zegen van Lee Holdridge (de originele componist en muzikaal leider van John Denver) kun je Jimmy in het hele land in theaters zien, maar de mooiste locatie is natuurlijk in De Hoof...

Lees meer

Een hommage aan de muziek van één van de meest geliefde singer/songwriters die ooit op het podium heeft gestaan. Met de zegen van Lee Holdridge (de originele componist en muzikaal leider van John Denver) kun je Jimmy in het hele land in theaters zien, maar de mooiste locatie is natuurlijk in De Hoofdmeesterstuin.

JIMMY DUCHATEAU
De muziek van Jimmy Duchateau is eerlijk en recht uit het hart. Geïnspireerd door pop, country en roots, levert Jimmy gepassioneerde live-optredens die worden gekenmerkt door geweldig ritme, songwriting en een fantastische publiekservaring.

Hij is de winnaar van Benelux Emergenza (’s werelds grootste competitie voor niet-ondertekende bands). Daarna begon hij aan zijn eerste album te werken. Een verzameling nieuwe muziek en aanstekelijke zang beïnvloed door het leven en touren over de hele wereld. “Two Shots of Love”, geproduceerd door Axel Lindelauf (Axellent Studios – Volumia, The Originals) is nu beschikbaar.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 juli 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

De Hoofdmeesterstuin
Kanaal A Noordzijde 16
7881 KG EMMER-COMPASCUUM
www.dehoofdmeesterstuin.nl
info@dehoofdmeesterstuin.nl

€ 22,50