A tribute to Rammstein

12 november, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Rammstein-tributeband FEUERENGEL komt Iduna in vuur en vlam zetten! De show van deze Duitse band ga je niet snel vergeten. Rammstein-tributeband FEUERENGEL komt Iduna in vuur en vlam zetten! De verhitte show van deze zeskoppige Duitse band ga je niet snel vergeten en staat bekend om zijn authentiek...

Lees meer

Rammstein-tributeband FEUERENGEL komt Iduna in vuur en vlam zetten! De show van deze Duitse band ga je niet snel vergeten.

Rammstein-tributeband FEUERENGEL komt Iduna in vuur en vlam zetten! De verhitte show van deze zeskoppige Duitse band ga je niet snel vergeten en staat bekend om zijn authentieke Rammstein-sfeer.

Al meer dan 20 jaar brengt FEUERENGEL een hulde aan één van ’s werelds meest spraakmakende bands: Rammstein! Dat doen ze zo goed, dat ze al twee keer op uitnodiging van Till Lindemann en kornuiten een Rammstein-show voor Rammstein en vrienden hebben gespeeld. Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van deze band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ zorgen voor een avond vol spektakel. Bovendien spelen de zes volbloed muzikanten en Rammstein-fans een superstrakke show. Niet voor niets krijgen ze lovende reacties als ‘Ik hoor geen verschil’ en ‘Niet van het origineel te onderscheiden’. Dit is dé tributeband die een Rammstein liefhebber gezien moet hebben.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 12 november 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 27.00 € 25.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 27,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader