Aafke Romeijn

5 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De zogenoemde ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop; de Utrechtse Aafke Romeijn is een zangeres, muzikant, songschrijver en desalniettemin een befaamde Twitter-persoonlijkheid. Haar muziek is vergelijkbaar met een elektronische melting-pot van artiesten als Spinvis en Peaches. Aaf...

Lees meer

De zogenoemde ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop; de Utrechtse Aafke Romeijn is een zangeres, muzikant, songschrijver en desalniettemin een befaamde Twitter-persoonlijkheid. Haar muziek is vergelijkbaar met een elektronische melting-pot van artiesten als Spinvis en Peaches.

Aafke is al jaren bezig met muziek en literatuur, haar bekendste track is de funky-hipster-hit uit 2016 ‘Alles Went’ met Sef. Binnenkort komt ze met haar vijfde album ‘Godzilla’, haar meest persoonlijke album tot nu toe. In een tijd waarin veel stilstaat kon ze simpelweg niet anders dan reflecteren op een periode van vallen en opkrabbelen. Muzikaal gezien gaf het afgelopen jaar ruimte tot nadenken en het ontwikkelen van een vernieuwende sound, zoals te horen is op haar nieuwste single ‘Zelf’. Op 5 november komt Aafke Romeijn bewapend met haar unieke muzikale inventaris naar de bovenzaal van Simplon voor een gezellig en eigenaardig optreden.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 5 november 2021 : 20:00 - 21:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00
Kinderen : € 11.00 (t/m 18 jaar)

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 11,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader