Aardappelfeest

1 oktober, Herberg Wongema in HORNHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Aardappelfeest is terug! Na een jaar (2 jaar!) afwezigheid viert Wongema dat ook dit jaar de aardappel uit de grond is, op 1 oktober. Als we iets hebben geleerd de afgelopen jaren is het dat groot niet altijd beter is, dus het Aardappelfeest is klein, fijn en gevuld: een krieleditie. We organi...

Lees meer

Het Aardappelfeest is terug! Na een jaar (2 jaar!) afwezigheid viert Wongema dat ook dit jaar de aardappel uit de grond is, op 1 oktober.

Als we iets hebben geleerd de afgelopen jaren is het dat groot niet altijd beter is, dus het Aardappelfeest is klein, fijn en gevuld: een krieleditie.

We organiseren een aardappelwandeling, nemen een kijkje bij aardappelbedrijven in de buurt, voor de kinderen is er een aardappelrace (volwassenen mogen ook meedoen) en een aardappelexpositie in de kerk. Uiteraard is er ook aardappelige muziek, wordt er patat gebakken en gaat er tot diep in de nacht gedanst worden.

Een kaartje kost €10,-, het diner kost €17,50.

Kaartjes reserveren (er is maar beperkt plaats) kan via post@wongema.nl. We sturen je dan een betaalverzoek om het bedrag te betalen.

Ook een kamer reserveren voor die nacht kan via dat e-mailadres.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Toelichting: diner € 17.50.

Waar is het?

Herberg Wongema
Tammingastraat 58
9978 PD HORNHUIZEN

€ 10,00