ABBA Rocks

25 februari 2022, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De wereldhits van ABBA ondergaan in ABBA Rocks een metamorfose. De meesterwerkjes van het Zweedse viertal worden verpakt in een dampende, dynamische rockshow. Reken op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound. En tóch blij...

Lees meer

De wereldhits van ABBA ondergaan in ABBA Rocks een metamorfose. De meesterwerkjes van het Zweedse viertal worden verpakt in een dampende, dynamische rockshow.

Reken op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound. En tóch blijft de herkenbaarheid onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers. Hierdoor belooft ABBA Rocks een niet te missen live-ervaring te worden voor zowel rockliefhebbers als fans! De hits, die verankerd staan in de geschiedenis van de popmuziek, zijn al uitgevoerd door look-alike tribute bands, als musical, akoestisch en met orkest. Met ABBA Rocks beleef je het repetoir toch weer op een compleet nieuwe wijze!

De bezetting met o.a. de vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Mirjam von Eigen (bekend van o.a. de Priscilla Presley productie ‘Elvis – The Wonder of You’), de gitaartandem Rob Winter (Robby Valentine, Kayak, Marco Borsato) & Menno Gootjes (Focus) en Hammond virtuoos Thijs Schrijnemakers van Orgel Vreten is er eentje om U tegen te zeggen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 februari 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 23.00 € 20.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 23,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader