ABBA Rocks

9 september, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De wereldhits van ABBA ondergaan in ABBA Rocks een metamorfose. De meesterwerkjes van het Zweedse viertal worden verpakt in een dampende, dynamische rockshow. In ABBA Rocks worden de wereldhits van het Zweedse viertal uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Reken op veel muzikale vr...

Lees meer

De wereldhits van ABBA ondergaan in ABBA Rocks een metamorfose. De meesterwerkjes van het Zweedse viertal worden verpakt in een dampende, dynamische rockshow.

In ABBA Rocks worden de wereldhits van het Zweedse viertal uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Reken op veel muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond sound. En tóch blijft de herkenbaarheid van het repertoire onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers van ABBA.

Lead vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Mirjam von Eigen (bekend van o.a. de Priscilla Presley productie ‘Elvis – The Wonder of You’) delen het podium met een speciaal samengestelde band van het hoogste niveau in de Nederlandse rock en pop (de bezetting wordt later bekendgemaakt).

ABBA Rocks is een niet te missen live-ervaring voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 september 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 23.00 € 20.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 23,00