geannuleerd

ABBA Tribute

29 oktober, Doarpshûs de Pipegael in BROEKSTERWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

ABBA-tribute komt opnieuw naar Broeksterwâld: 29 oktober in doarpshûs de Pipegael. ABBA Tribute, hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70's en 80's. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”,...

Lees meer

ABBA-tribute komt opnieuw naar Broeksterwâld: 29 oktober in doarpshûs de Pipegael.

ABBA Tribute, hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70's en 80's.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep.
Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek van vreugde tot verdriet het zit er allemaal in! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 zijn handtekening achtergelaten in de popmuziek.
De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen.
Daarbij worden ze o.a. ondersteund door perfect licht en geluid waardoor de sfeer van destijds zeker heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70's en 80's (originele ABBA) kleding gedragen tijdens de performance maakt het plaatje compleet.

Hoezeer de muziek van ABBA ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt bijna wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute.
Niet alleen de generatie die in de jaren 70 en 80 het tijdperk van ABBA heeft meegemaakt gaat een avondje “uit z’n dak”. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA van alle tijden is.

Door vele artiesten geprobeerd te kopiëren (waaronder Baccara etc.) maar nimmer hebben zij het succes kunnen evenaren van de echte ABBA.
Uit respect voor de band ABBA hebben wij als ABBA Tribute zo goed als mogelijk is het origineel proberen te evenaren op een muzikaal verantwoord niveau en dat dit lukt is blijkend uit de reacties en boekingen.
Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op!

Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcerten in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring!
Door toewijding en de nodige authenticiteit te bewaren blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest.
Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!!

Kaarten in de voorverkoop(€17.50) in het doarpshûs of via www.abba-tribute.nl kaarten aan de deur €22.50

Aanvang: 20:30 uur, deuren open om 20:00 uur

Gezien de geldende Corona-maatregelen is er een beperkt maximaal aantal kaarten beschikbaar, daarnaast alleen toegankelijk met een QR-code of een recent negatieve test.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 29 oktober 2021 : 20:00 - 0:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 17.50

Voorverkoop: via www.abba-tribute.nl of in de Pipegael.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Doarpshûs de Pipegael
Feitsmawei 1
9108 ND BROEKSTERWÂLD
06-54227316
www.depipegael.nl
info@depipegael.nl

€ 22,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader