Academie Minerva Graduation Show FUTURE

25 juni t/m 30 juni, Fabriek De Toekomst in SCHEEMDA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Academie Minerva (Hanzehogeschool Groningen) toont 160 afgestudeerde bachelor- en masterstudenten in een omvangrijke tentoonstelling op het terrein van de oude strokartonfabriek de Toekomst in Scheemda. Gestart op de academie als nieuwsgierige, onderzoekende studenten hebben zij zich de afgelopen ja...

Lees meer

Academie Minerva (Hanzehogeschool Groningen) toont 160 afgestudeerde bachelor- en masterstudenten in een omvangrijke tentoonstelling op het terrein van de oude strokartonfabriek de Toekomst in Scheemda. Gestart op de academie als nieuwsgierige, onderzoekende studenten hebben zij zich de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot kunstenaars, ontwerpers en educators.

Het is voor het eerst dat de academie de stad verlaat voor de eindexamententoonstelling en de verbinding zoekt met de regio. Rijksmonument de Toekomst biedt alle gelegenheid voor een levendige setting waarin studenten hun werk aan breed publiek kunnen tonen. De mooie binnenruimtes vormen een prachtige context voor het werk van de studenten. Academie Minerva pakt uit met een diverse tentoonstelling waarin zowel de bachelors als de masters hun werk tonen en een rijk, dagelijks gevuld randprogramma vol kunst, muziek, onverwachte ontmoetingen en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

Programma
Tijdens de tentoonstelling vinden er in en rond de fabriek verschillende activiteiten plaats. Naast de opening op 25 juni om 14.00 uur, zijn er prijsuitreikingen, foodtrucks, performances en live optredens van onder andere studenten van Minerva Academie voor Popcultuur.

Openingstijden
Zaterdag 25 juni: 14:00 - 20:00
Zondag 26 - Woensdag 29 juni: 12:00 - 20:00
Donderdag 30 juni: 12:00 - 18:00

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 14:00 - 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Fabriek De Toekomst
Scheemdermeersterweg 37
9679 TP SCHEEMDA

gratis