Adje

25 februari 2023, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Amsterdamse straatrapper Adje bekent van klassiekers als Fok Wachten en Verlof komt naar Simplon De Amsterdamse rapper Julmar Simons, beter bekend als Adje, heeft een talent voor straatrap gemengd met regelrechte clubhits. Hij is geen onbekende in de Nederlandse hiphop game, waarbinnen hij al sinds...

Lees meer

Amsterdamse straatrapper Adje bekent van klassiekers als Fok Wachten en Verlof komt naar Simplon

De Amsterdamse rapper Julmar Simons, beter bekend als Adje, heeft een talent voor straatrap gemengd met regelrechte clubhits. Hij is geen onbekende in de Nederlandse hiphop game, waarbinnen hij al sinds 2008 mixtapes dropt, en zelfs al rond 2002 op het vroegere werk van THC verscheen, een groep die wordt gezien als pioniers van straatrap in Nederland. Simons heeft inmiddels een enorm nalatenschap door klassiekers als ‘Fok Wachten’ en 'Verlof’. Iconisch door zijn diepe stem maakt de rapper zich zowel op straat als in de club geliefd, en zowel bij oude als nieuwe hiphop fans.

In 2018 bracht Simons de twee albums ‘Alles Groot’ en ‘BASE’ uit, en had hij samen met Puri en Jhorrmountain de clubhit ‘Coño’, die inmiddels over de 100 miljoen streams heeft aangetikt. Ook is de rapper bekend van het gouden duo Adje en Reverse, die in de legendarische tape 'Vossig' uitbrachten, bekend door onder andere de hit ‘Hele Meneer'. Ook featurede het duo op dansvloerkrakers als The Partysquad's 'Ik Ga Hard'. Die krijgt na negen jaar een vervolg, die niet de verwachte naam Vossig 2, maar 'Legacy' draagt. En een legacy, die heeft het duo zeker. 

Nieuw solo materiaal is ook inkomende: een nieuw album is al aangekondigd. Tijd voor de rapper om Simplon op zijn kop te zetten.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 februari 2023 : 20:00 - 0:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.00 € 16.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 16,00