Adrillen

7 november, Centrum in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hé doe! Komst ook op Adrillen? De Allerheiligenmarkt in Winschoten, al decennia geleden verbasterd tot kortweg Adrillen, is al meer dan twee eeuwen de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen. Op de eerste twee maandagen van november staat de Winschoter binnenstad normaal gesproken geheel in he...

Lees meer

Hé doe! Komst ook op Adrillen?
De Allerheiligenmarkt in Winschoten, al decennia geleden verbasterd tot kortweg Adrillen, is al meer dan twee eeuwen de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen. Op de eerste twee maandagen van november staat de Winschoter binnenstad normaal gesproken geheel in het teken van Adrillen.

Ook dit jaar staat er een Allerheiligenmarkt op het programma, zij het in afgeslankte vorm. De gemeente Oldambt houdt rekening met een aantal verschillende scenario's, aangezien de markt alleen georganiseerd kan worden onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Het plan is om de markt te organiseren op 1 dag, dat betekent - dit jaar - geen Lutje Adrill'n. Ook zijn de hobbymarkt en het straattheater uit de plannen geschrapt. Wel is er de intentie op de horeca en een kermis aan Adrillen toe te voegen!

Tal van bezoekers voor Adrillenmarkt
Jaarlijks lokt Adrillen ruim dertigduizend bezoekers naar het kloppend hart van Oost-Groningen. Want, wie niet op de Adrillen is geweest, die heeft iets gemist. Voor het gemeentehuis van Oldambt vindt traditiegetrouw de officiële opening plaats. De burgemeester opent de jaarmarkt met een daverend kanonschot.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 7 november 2022 : 9:00 - 21:00