Aeltje Walsma en Gea Verhaag- It komt wer foar it ljocht

25 november, MFC It Werflân in ROTTEVALLE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Twee kleinkinderen overdenken het werk van de Friese komiek Klaes Westra en brengen weer zijn liedjes en sketches voor het voetlicht, aangevuld met nieuwe liedjes en grappen en oude familieherinneringen. Klaes Westra was cabaretier, zanger en toneelspeler in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. ...

Lees meer

Twee kleinkinderen overdenken het werk van de Friese komiek Klaes Westra en brengen weer zijn liedjes en sketches voor het voetlicht, aangevuld met nieuwe liedjes en grappen en oude familieherinneringen.

Klaes Westra was cabaretier, zanger en toneelspeler in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. Met zijn gezelschap reisde hij door de provincie met zijn conferences en liedjes. Elke Fries kende zijn melangolische "Plakje grûn" en er werd gedanst op "Djip yn'e Wâlden". Maar hij was ook maatschappijkritisch met conferences als "Harke fan de fûgelwacht" over het kievitseizoeken, en "De swalker" dat over consuminderen gaat!

Nu, bijna 75 jaar later, hebben zijn kleinkinderen, Aeltje Walsma en Gea Verhaag, al dat mooie materiaal aan liedjes en conferences van zolder gehaald. Zij hebben een programma gemaakt met zijn oude sketches en liedjes in een strak geregisseerd nieuw jasje, prachtig aangevuld met nieuw werk. Ouderwets lachen anno nu!

Lees minder

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Toelichting: incl. een gratis kopje koffie of thee.

Voorverkoop: de ruimte is beperkt dus reserveren wordt aangeraden, dit kan via de telefoon op nummer 06-52068621 of per mail naar kkrottevalle@gmail.com.

Waar is het?

MFC It Werflân
Master Kuiperswei 1
9221 TD ROTTEVALLE

€ 10,00