geannuleerd

African Strings & Drums

18 september, Roodehaan eten & drinken in WESTEREMDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

African Strings & Drums bij Roodehaan live in Westeremden De Groningse gitarist Jan Kuiper draait al jaren mee op de Nederlandse podia en blijft zijn publiek verrassen. Hij staat vooral te boek als jazzgitarist, maar eigenlijk doe je hem daarmee te kort. Kuiper componeert namelijk net zo makkelijk ...

Lees meer

African Strings & Drums bij Roodehaan live in Westeremden

De Groningse gitarist Jan Kuiper draait al jaren mee op de Nederlandse podia en blijft zijn publiek verrassen. Hij staat vooral te boek als jazzgitarist, maar eigenlijk doe je hem daarmee te kort.
Kuiper componeert namelijk net zo makkelijk muziek voor een dansvoorstelling of deelt het podium met Eric Vaarzon Morel, Harry Sacksioni of Jan Akkerman in "The Five Great Guitars'. Daarnaast studeert hij al jaren lang, klassieke Indiase ragas en talas.
De laatste jaren heeft Kuiper zich verdiept in de ritmes en Grooves van West-Afrika en het resultaat daarvan zie je op deze avond. Samen met musici afkomstig uit Senegal en Mali, laat Kuiper je proeven van deze rijke muziekcultuur. Je hoort en ziet typisch West-Afrikaanse instrumenten als de kora, een luitharp, de djembe natuurlijk, maar ook de balafon. Dit instrument lijkt op een xylofoon, maar dan met kalebassen hangend onder de houten latten. Samen met Kuipers groovy gitaarspel in combinatie in combinatie met de swingende baslijnen van Digmon Roovers wordt dit een avond waarbij het schier onmogelijk is stil te blijven zitten.
Bezetting: Jan Kuiper - gitaar, Digmon Roovers - gitaarbas, Mousse Pathe M'Baye – sabar, en tama. Dramane Diarra - djembe en vocals

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 20:30 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: 0595-785330 info@roodehaan.com.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Roodehaan eten & drinken
Kosterijweg 10A
9922 PK WESTEREMDEN
0595-785330
www.roodehaan.com
info@roodehaan.com

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader