Afternoon tea aan het hof van Versailles

22 mei, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De combinatie Afternoon tea met klassieke muziek is een schot in de roos. En als de muziek en de lekkernijen ook nog eens goed op elkaar aansluiten, dan beleef je helemaal een fantastische middag. Dat is in vorige seizoenen wel gebleken. Daarom biedt De Harmonie bij Rudolf Nammensma’s lezingen met b...

Lees meer

De combinatie Afternoon tea met klassieke muziek is een schot in de roos. En als de muziek en de lekkernijen ook nog eens goed op elkaar aansluiten, dan beleef je helemaal een fantastische middag. Dat is in vorige seizoenen wel gebleken. Daarom biedt De Harmonie bij Rudolf Nammensma’s lezingen met beeldfragmenten, ook dit seizoen weer tal van heerlijkheden als smakelijke tussendoortjes.

Vanmiddag ben je van harte welkom in het wereldberoemde paleis van Versailles. Bezoek de koninklijke kapel, het dorpje van Marie Antoinette, de tuinen en nog veel meer. Aan de hand van schitterende beeld- en geluidsfragmenten voert Rudolf Nammensma je naar één van de grootste cultuurschatten ter wereld: het domein van de Zonnekoning. Natuurlijk met de lekkerste thee en de heerlijkste afternoon tea gerechtjes.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 14:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 29,50