Aidan Mikdad

29 mei, Jacobuskerk in ROLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nederlands grootste jonge pianotalent Aidan Mikdad speelt in Rolder kerk. Aidan Mikdad, één van de meest belovende jonge Nederlandse pianisten, zal op 29 mei overkomen uit Londen om een recital te geven in de Jacobuskerk Rolde. Vorig jaar maakte hij als jongste deelnemer op het Koningin Elisabeth...

Lees meer

Nederlands grootste jonge pianotalent Aidan Mikdad speelt in Rolder kerk.

Aidan Mikdad, één van de meest belovende jonge Nederlandse pianisten, zal op 29 mei overkomen uit Londen om een recital te geven in de Jacobuskerk Rolde.

Vorig jaar maakte hij als jongste deelnemer op het Koningin Elisabeth Concours grote indruk door bij de beste twaalf pianisten te eindigen. Daarmee trad hij in de voetsporen van grote Nederlandse pianisten als Rian de Waal en Hannes Minnaar.

Op het opvallende programma staan de Drei Klavierstücke op. 11 van Arnold Schoenberg, Carnaval op. 9 van Robert Schumann, de Drie Etudes op. 18 van Béla Bartók en de Sonate in B-mineur van Franz Liszt.

In juni studeerde Aidan Mikdad “summa cum laude”af bij Naum Grubert aan het conservatorium in Amsterdam. Na toekenning van de prestigieuze Bicentenary Scholarship, studeert hij nu aan de Royal Academy of Music in Londen bij Joanna MacGregor.

In 2017 behaalde Aidan de Koninklijke Concertgebouw Young Talent Award en maakte hij zijn debuut op het Jubileumconcert van de Serie Meesterpianisten in het Concertgebouw in Amsterdam. Veelvuldig was hij te zien bij Podium Witteman en op veel internationale concoursen werden hem al prijzen toegekend waaronder de “International Piano Competition “of Lagny-sur-Marne, het Klavier-Festival Ruhr Scholarship uit handen van Hélène Grimaud en de International Piano Competition “A. Scriabin”. Hij trad wereldwijd op met diverse orkesten.

Het concert begint om 15.00 uur, voor meer informatie en kaartverkoop: www.rolderconcerten.nl., Bloembinderij De Bloemgaard Rolde en Boekhandel Van der Velde Assen, telefonisch mevr. Agricola 0592-389380.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 mei 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 12.50
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)

Voorverkoop: www.rolderconcerten.nl., Bloembinderij De Bloemgaard Rolde en Boekhandel Van der Velde Assen, telefonisch mevr. Agricola 0592-389380.

Waar is het?

Jacobuskerk
Kerkbrink 5
9451 AL ROLDE
www.rolderkerk.nl