AJ Plug - Seated Sunday

4 december, Kunstencentrum Atrium in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze editie van Seated Sunday staat niemand minder dan AJ Plug in de theaterstudio! Seated Sunday is een concept waar singer-songwriters centraal staan in een intieme ambiance. Deze editie komt AJ Plug langs in de theaterstudio. AJ Plug staat bekend als één van de beste blueszangeressen van Nederla...

Lees meer

Deze editie van Seated Sunday staat niemand minder dan AJ Plug in de theaterstudio!

Seated Sunday is een concept waar singer-songwriters centraal staan in een intieme ambiance. Deze editie komt AJ Plug langs in de theaterstudio. AJ Plug staat bekend als één van de beste blueszangeressen van Nederland. Haar album Chew Chew Chew uit 2016 oogstte jubelende recensies: vijf sterren in o.a. Music Maker en de Blueskrant. Het resulteerde in een succesvolle tournee in de theatershow Johan Derksen Keeps The Blues Alive. Korte tijd later sloeg het noodlot toe: slokdarmkanker kostte haar bijna het leven.

Nu is AJ Plug weer helemaal terug met een nieuw album. De ziekte, de Killer King, is ingetoomd en Aj zingt vrijer en meer onbevangen dan ooit te voren. Als kers op de taart is haar album ook nog eens uitgeroepen tot beste blues album van 2021!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 december 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 12.50

Waar is het?

Kunstencentrum Atrium
Oud Kerkhof 11
8601 EE SNEEK

€ 15,00