Ajuus!

22 mei, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ajuus! Een afscheidsgroet… En dat is wat deze voorstelling dan ook precies is! Na ruim twintig jaar nemen we afscheid van dé dansopleiding van Friesland. D’Drive Artiest Dans, opleiding van het Friesland College, was baanbrekend als eerste mbo-dansopleiding in Nederland. Een kweekvijver voor talent...

Lees meer

Ajuus! Een afscheidsgroet… En dat is wat deze voorstelling dan ook precies is! Na ruim twintig jaar nemen we afscheid van dé dansopleiding van Friesland. D’Drive Artiest Dans, opleiding van het Friesland College, was baanbrekend als eerste mbo-dansopleiding in Nederland.

Een kweekvijver voor talent in Friesland en een duikplank voor vele dansers, die zijn doorgestroomd naar een studie in het hbo of zijn gaan lesgeven - in of buiten de provincie. Dat klinkt nog steeds door, met afgestudeerde dansers die nu werken in Nederland en soms ver daarbuiten.


In deze voorstelling dansen de huidige studenten hun laatste dans in de opleiding D’Drive. Hiernaast dansen en choreograferen volop oud-studenten mee. Het is een afscheid, maar vooral een feestelijke voorstelling waarin we terugkijken naar een mooie periode. Met een lach en een traan zeggen we ‘Ajuus’ tegen Artiest Dans.


Artistiek leider: Raymond Guzman

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 19:30 - 20:45

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 12,50