Akua Naru

6 april 2023, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met haar fluweelzachte stem, melodische spoken word en sensuele flows laat Akua Naru al jaren zien hoe jazz en hiphop ontzettend goed samengaan. Geïnspireerd door de teksten die ze op jonge leeftijd spitte in de buurten van New Haven, Connecticut, samengevoegd met een wijdse interesse in sociale kwe...

Lees meer

Met haar fluweelzachte stem, melodische spoken word en sensuele flows laat Akua Naru al jaren zien hoe jazz en hiphop ontzettend goed samengaan. Geïnspireerd door de teksten die ze op jonge leeftijd spitte in de buurten van New Haven, Connecticut, samengevoegd met een wijdse interesse in sociale kwesties en politiek is Akua Naru inmiddels een artieste van wereldformaat.

De Amerikaanse (en in Duitsland woonachtige) rapper/soulzangeres brak in 2011 door met haar debuutalbum ‘The Journey Aflame’. In haar muziek is een voorliefde voor nineties-hiphop te horen en Akua Naru wordt dan ook vaak vergeleken met Lauryn Hill. De afgelopen tijd heeft ze de samenwerking opgezocht met Brooklyn-based duo The Ruff Pack. In het voorjaar van 2022 brengen ze het gezamenlijke album ‘The Black Magnificent’ uit. Het aankomende album staat voor muziek als politieke kwestie, het is een oproep tot actie. Het nieuwe werk komt Akua Naru presenteren met haar zeskoppige band in de grote zaal van Simplon!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 6 april 2023 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 20.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 20,00