Alborosie & Shengen Clan

28 november, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Siciliaan Alberto D’Ascola, oftewel Albarosie, woont al ruim 20 jaar op Jamaica en weet al sinds 1993 de wereld van roots reggae flink op te schudden. Hij heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd dankzij zijn analoge benadering waarmee hij een authentieke sound neerzet met bewuste, mystieke en ge...

Lees meer

Siciliaan Alberto D’Ascola, oftewel Albarosie, woont al ruim 20 jaar op Jamaica en weet al sinds 1993 de wereld van roots reggae flink op te schudden.

Hij heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd dankzij zijn analoge benadering waarmee hij een authentieke sound neerzet met bewuste, mystieke en geëngageerde teksten.

De multi-getalenteerde zanger is ook muzikant, arrangeur, producer en specialist in de Jamaicaanse cultuur. Tracks zoals Kingston Town of Herbalist zijn anthems van verschillende generaties en zijn discografie met albums als Soul Pirate zijn simpelweg cult te noemen. Hij werkt samen met alle toonaangevende artiesten binnen de hedendaagse reggae-scene en het is dan ook niet voor niets dat Alborosie is één van de meest beluisterde internationale reggae artiesten ter wereld is.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 28 november 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 30.60

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 30,60