Alexander Brouwer - Hé, wie zit er op de wc?

4 januari 2023, Laweiplein in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater (2+). De prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten behoren tot de favoriete voorleesliteratuur van peuters en kleuters. In deze supergrappige boeken neemt een jongetje je mee in zijn wereld van knuffels, die heel nodig...

Lees meer

Kindertheater (2+).

De prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten behoren tot de favoriete voorleesliteratuur van peuters en kleuters. In deze supergrappige boeken neemt een jongetje je mee in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. Herkenbaarheid alom dus. Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een voorstelling vol verrassingen en humor.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde-Spat-gevecht’ van Haas, terwijl Leeuw en Krokodil verstoppertje spelen. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen, maar ja: wie zit er toch de hele tijd op de wc? Retteketet! Op naar het theater!

www.vanaf2.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 4 januari 2023 : vanaf 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 11.00
Kinderen : Gratis (t/m 1 jaar)
Kinderen : € 11.00 (2 t/m 18 jaar )
€ 11,00