Aller-retour á Paris

2 oktober, d'Rentmeester in VALTHERMOND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

ALLER -RETOUR Á PARIS Duo Pauline Oostenrijk en Enno Voorhorst HOBO& GITAAR Klassiek int Veen presenteert op zaterdag 2 oktober PAULINE OOSTENRIJK EN ENNO VOORHORST HOBO & GITAAR in het programma 'ALLER-RETOUR Á PARIS'. Parijs was in de 19e eeuw een belangrijke plaats voor de ontwikkeling van de...

Lees meer

ALLER -RETOUR Á PARIS Duo Pauline Oostenrijk en Enno Voorhorst HOBO& GITAAR

Klassiek int Veen presenteert op zaterdag 2 oktober PAULINE OOSTENRIJK EN ENNO VOORHORST HOBO & GITAAR in het programma 'ALLER-RETOUR Á PARIS'.
Parijs was in de 19e eeuw een belangrijke plaats voor de ontwikkeling van de hobo en ook de gitaar. Hier werden dan ook de eerste composities voor deze combinatie geschreven door Napoleon Coste. Later ontwikkelde Parijs zich tot cultureel centrum van de wereld waar veel componisten naar toe trokken. Hieronder waren veel Zuid Amerikanen zoals Villa-Lobos, Gismonti en Piazzolla die ook niet mogen ontbreken in dit programma. Na een uitstapje naar het oosten met de Orient Express sluit het programma af met drie arrangementen van beroemde Franse chansons.

Pauline Oostenrijk hoboïste studeerde aan het Sweelinck conservatorium ,behaalde de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste staatsonderscheiding op het gebied van de klassieke muziek. Pauline speelde 25 jaar als solo hoboïste in het residentie Orkest Den Haag. Als soliste en als lid van verscheidene kamermuziek gezelschappen kreeg ze de kans om een behoorlijk aantal cd's te maken.
Enno Voorhorst studeerde bij Hein Sanderink, Hubert Käppel (Musikhochschule Köln) en David Russell. ... Enno Voorhorst is verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en geeft naast solo concerten ook concerten met hoboïste Pauline Oostenrijk of met altviolist Mikhail Zemtsov in duo Macondo.

Kaarten bestellen: info@klassiekintveen.nl

zaal open 19.30u.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 2 oktober 2021 : 20:00 - 22:15

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Toelichting: begunstigers 20 euro .

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

d'Rentmeester
Zuiderdiep 279
7876 AP VALTHERMOND
0628976541
www.drentmeester.nl
info@drentmeester.n

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader