Alles even

23 april t/m 29 mei, Kunstpunt Groningen (voorheen CBK Groningen) in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wessel Middelbos (schilderijen). Wessel Middelbos presenteert in Alles Even zijn nieuwste abstracte landschapschilderijen. Allemaal te leen en/of te koop in de Kunstuitleen. De serie tentoonstellingen Ateliercollectie:Solo toont kunstwerken rechtstreeks uit het atelier van kunstenaars. En het leuk...

Lees meer

Wessel Middelbos (schilderijen).

Wessel Middelbos presenteert in Alles Even zijn nieuwste abstracte landschapschilderijen. Allemaal te leen en/of te koop in de Kunstuitleen.

De serie tentoonstellingen Ateliercollectie:Solo toont kunstwerken rechtstreeks uit het atelier van kunstenaars. En het leuke is, bijna alle werken zijn te leen of te koop in de Kunstuitleen van Kunstpunt Groningen. Kunstenaar Wessel Middelbos (Hoogeveen, 1976) is met zijn expositie Altijd even de vierde in de reeks.

Beweging en verandering, daar draait het in het landschap om. Het is een proces dat Wessel Middelbos mateloos fascineert. Je ziet het terug in zijn nieuwste schilderijen. Wessel gebruikt verschillende elementen uit tijd en ruimte en stelt hiermee nieuwe landschappen samen. Sterk geabstraheerd, dat wel. Zo laat hij geen specifiek landschap zien maar geeft hij de transformatie weer. Projectleider Erica Scheper: “Wessel maakt heel mooi werk, het is heel eigen en herkenbaar. Landschappelijk maar toch abstract. Hij maakt daarbij gebruik van een bijzondere techniek.”

De keuze van

Naast de presentatie van Wessels eigen werk zie je in Altijd even ook De keuze van Wessel Middelbos. Hierin laat de kunstenaar een selectie zien van zijn favoriete werken uit de Kunstuitleen. “Ik heb een groep werken gekozen die naar mijn idee verwant zijn aan mijn eigen werk,” vertelt Wessel. “Het is een diverse selectie met tekeningen, fotografie, schilderijen en grafiek. Hoewel uiteenlopend wat betreft de gebruikte technieken hebben ze naar mijn idee allemaal een sfeer, een atmosferische ambiguïteit die zich op eenzelfde golflengte bevindt. Vaak op het snijvlak van figuratie en abstractie met de suggestie van landschap en natuur; wolken, velden, lucht, water, takken en bomen.”

Lees minder

Links

Data en tijden

vrijdag 23 april 2021 t/m zaterdag 29 mei 2021

woensdag : 12:00-17:00
donderdag : 12:00-17:00
vrijdag : 12:00-17:00
zaterdag : 12:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kunstpunt Groningen (voorheen CBK Groningen)
Trompsingel 27a
9724 DA GRONINGEN
050 3171707
www.kunstpuntgroningen.nl
info@kunstpuntgroningen.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader