Alley Usmany

1 augustus, Buitentheater Tivoli in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Alley Usmany: de Queen of Lagu-lagu. De van Molukse afkomst Alley Usmany-Unitli heeft al heel wat podiumervaring op haar naam staan. Eind jaren tachtig richtte zij samen met haar broers de Molukse formatie “Bubur M” op. Ze reisde stad en land af om op bruiloften en partijen op te treden. In de Molu...

Lees meer

Alley Usmany: de Queen of Lagu-lagu.

De van Molukse afkomst Alley Usmany-Unitli heeft al heel wat podiumervaring op haar naam staan. Eind jaren tachtig richtte zij samen met haar broers de Molukse formatie “Bubur M” op. Ze reisde stad en land af om op bruiloften en partijen op te treden. In de Molukse gemeenschap is Alley dan ook geen onbekende. Velen noemen haar ook de Queen of lagu-lagu. Letterlijk vertaald “De Koningin van het Molukse levenslied”.

Zij weet velen te raken met haar Molukse liederen (Lagu-lagu). Ze zingt geheel vanuit haar hart en ziel traditionele Molukse liederen die ze geheel tot haar eigen maakt. Muzikaal wordt ze vooral ondersteunt door haar jongere Broer Patrick Unitli. Die de meeste liedjes voor zijn grote zus heeft geschreven. Tijdens de lockdown hebben zij een Album opgenomen. En op die album staat het gevoelige nummer “Nooit meer terug” geschreven in het kader van “70 jaar Molukkers in Nederland”.

Nu er versoepelingen zijn kan Alley dan ook niet meer wachten om op te treden met haar band Alley & FriendzZ een optreden met de Queen of Lagu-lagu is het op zijn zachts gezegd meer dan alleen maar gezelligheid het is pur sang en meegevoerd worden naar haar mooie Molukken.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 1 augustus 2021 : 14:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
Kinderen : € 7.50 (t/m 12 jaar)

Toelichting: incl. pauzeconsumptie.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Buitentheater Tivoli
p/a Bosrand 2
9401 SL ASSEN
-
www.buitentheatertivoli.nl
info@mariaincampis.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader