Altin Gün

26 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het uit Amsterdam afkomstige Altin Gün weet als geen ander verleden en heden samen te smelten tot de catchy, vrolijke popmuziek die we kennen van hun tweede album Gece, dat met een Grammy werd genomineerd. Yol, hun derde album in evenzoveel jaar, zet die trend voort, maar weet ook verwondering op te...

Lees meer

Het uit Amsterdam afkomstige Altin Gün weet als geen ander verleden en heden samen te smelten tot de catchy, vrolijke popmuziek die we kennen van hun tweede album Gece, dat met een Grammy werd genomineerd. Yol, hun derde album in evenzoveel jaar, zet die trend voort, maar weet ook verwondering op te roepen.

Het is geen verrassing dat de band weer inspiratie ontleent aan de rijke en ongelooflijk diverse tradities van de Anatolische en Turkse volksmuziek. Ondanks deze bekende elementen behelst Yol veel meer dan traditionele klanken in een modern jasje. Het album laat grotendeels een internationaal, poppy geluid horen en is met een heel andere benadering ontstaan en opgenomen. Zanger Merve Dasdemir vertelt hierover: "We hebben in feite drie maanden thuisgezeten om demo's te maken waaraan iedereen zijn partijen toevoegde. Het internationale gevoel komt misschien voort uit dat proces van demo's uitwisselen via internet. Een deel van de muziek hebben we in de studio opgenomen, maar de lockdown dwong ons tot een andere aanpak."

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 juni 2021 : vanaf 19:00
za 26 juni 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader