Alyosha Muadyan

1 september t/m 29 september, Bibliotheek in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Alyosha Muadyan zijn schilderijen in de bibliotheek. Deze tentoonstelling is te bewonderen tijdens de openingsuren van de bibliotheek en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De 88-jarige Alyosha Muadyan is geboren in Armenië en studeerde architectuur. Op...

Lees meer

Alyosha Muadyan zijn schilderijen in de bibliotheek. Deze tentoonstelling is te bewonderen tijdens de openingsuren van de bibliotheek en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De 88-jarige Alyosha Muadyan is geboren in Armenië en studeerde architectuur. Op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met tekenen en schilderen. Het werd zijn grote hobby, geheel in de traditie van zijn vader en grootvader. Aanvankelijk maakte hij potloodtekeningen en aquarellen. Daarna stapte hij over op olieverf en acrylverf. Zijn grootste inspiratie haalt hij uit het Friese landschap. De prachtige, groene weilanden en het waterlandschap geven hem rust. Groot is de tegenstelling met de natuur in Armenië, die vaak hard, wild en rotsig is.

De kunstschilder woonde lange tijd in Jerevan, waar hij werkte als directeur van een architectenbureau. Op latere leeftijd verhuisde hij naar Nederland, waar zijn vrouw en kleindochter al woonden.

Lees minder

Data en tijden

za 3 september 2022 : 10:00 - 14:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Bibliotheek
Burgemeester Kuperusplein 48
8442 CL HEERENVEEN
0513 626675
www.bibliotheekheerenveen.nl