Amateur Fotografen Fotoclub Veendam

1 juni t/m 19 augustus, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zestien fotografen van Fotoclub Veendam hebben een diverse fototentoonstelling voor u samengesteld. De leden hadden de vrije hand in de keuze van de foto’s en hierdoor is de expositie zeer divers geworden. Foto’s van architectuur, natuur, landschap, vogels, macro en kunstfotografie zijn de bewondere...

Lees meer

Zestien fotografen van Fotoclub Veendam hebben een diverse fototentoonstelling voor u samengesteld. De leden hadden de vrije hand in de keuze van de foto’s en hierdoor is de expositie zeer divers geworden. Foto’s van architectuur, natuur, landschap, vogels, macro en kunstfotografie zijn de bewonderen in de galerij.


De fotoclub, opgericht in mei 1958, en dus 63 jaar jong, heeft 2x per maand een clubavond. Daarnaast is er een interessegroep “basistechnieken” voor clubleden die wat meer willen weten over / of hun kennis willen uitbreiden op het gebied van fotografie. Deze bijeenkomsten zijn 1x per maand bij een van de leden thuis.

In deze tijden van covid-19 liggen de fysieke clubbijeenkomsten natuurlijk stil maar gelukkig treffen we elkaar dit seizoen 3x per maand via de digitale snelweg.

Uiteraard neemt vanBeresteyn in verband met covid-19 de maatregelen in acht. De expositie is zodanig ingericht dat de foto’s ook prima te zien zijn vanaf de straat aan de Hertenkampzijde.

Lees minder

Data en tijden

dinsdag 1 juni 2021 t/m donderdag 19 augustus 2021

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader