Amer Deeproots

3 september, Café De Amer in AMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Americanafestival ter afsluiting van het Amer tuinseizoen op zaterdag 3 september. Het festival begint om 15.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Op het programma staan: Ordinary Elephant Het echtpaar Pete en Crystal Damore maakt betoverend mooie traditionele folkmuziek, in de geest van Gillian Welch ...

Lees meer

Americanafestival ter afsluiting van het Amer tuinseizoen op zaterdag 3 september. Het festival begint om 15.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Op het programma staan:

Ordinary Elephant
Het echtpaar Pete en Crystal Damore maakt betoverend mooie traditionele folkmuziek, in de geest van Gillian Welch en Dave Rawlings.

Christopher Paul Stelling
Singer-songwriter Christopher Paul Stelling trekt al jaren de wereld over met zijn folkmuziek. We kijken uit naar een optreden vol emotie van deze doorleefde rauwe troubadour.

Andrew Combs
Combs keert terug naar Amen. Combs staat voor een combinatie van country, blues en rock, zijn stem is hunkerend en zijn pen is scherp.

Reserveren
Een kaartje kost € 40,- en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.

Lees minder

Data en tijden

za 3 september 2022 : 15:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 40.00

Toelichting: incl. twee consumpties.

Waar is het?

Café De Amer
Amen 20
9446 PC AMEN
0592 389271
www.cafedeamer.nl
de.amer@planet.nl

€ 40,00