uitverkocht

André Hazes en de Edwin Evers Band

9 december in Sportcentrum Leek in LEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Unieke avond door twee van de grootste toppers van dit moment

 

André Hazes

André Hazes is booming in Nederland. Hazes, die op zijn dertiende  al zijn eerste nummer 1-hit met 'Bedankt mijn Vriend' scoorde, heeft nadien menig succes bijgeschreven. Eerst nog met zijn zus Roxeanne maakte hij de albums Van Jou, Voor Jou en Samen Solo. 
Eén jaar later bracht André in eigen beheer zijn eerste soloalbum uit. Met de deelname aan het programma De Beste Zangers Van Nederland scoorde hij zijn tweede nummer 1-hit met 'Ik Leef Mijn Eigen Leven', een nummer van zijn vader. Dit programma en die hit gaven de carrière van André een enorme boost.

 

"Leef"

Onlangs verscheen de hitsingle 'Leef', een aanstekelijk nummer met bijzondere clip. 'Leef' wordt bij optredens in het land geweldig ontvangen. Inmiddels werkt hij hard aan enige nieuwe albums. 

Zijn succes verwoordt André zelf het allermooist: 'tot een jaar geleden was ik 'de zoon van André Hazes', nu kennen de mensen me als André Hazes. Het scheelt een paar woorden, maar dat verschil voelt heel goed. En dat wil ik alle liefhebbers in Leek op 9 december laten horen!'

 

De Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band kwam voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma 'Evers Staat Op'. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaatsneemt, werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en sindsdien is de Edwin Evers Band een feit! Naast dat de Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor (bedrijfs)feesten, events en festivals waren zij de vaste begeleidingsband in televisie programma's zoals The Voice of Holland en The Voice Kids en zullen zij voor de derde keer een theatertour door heel Nederland doen.
De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. De band speelt hits uit de jaren '70, '80 & '90 en dat maar liefst 90 minuten aaneengesloten. Niet voor niets is de band een graag geziene act op welk feest dan ook!

De zaal gaat open om 20.30 uur en aansluitend vindt het optreden van Hazes plaats. Om 23.30 zal de Edwin Evers Band optreden.

€ 25,00

André Hazes en de Edwin Evers Band

UITVERKOCHT! 9 december 2017, Sportcentrum Leek

Data en tijden

za 9 december 2017 : 20:30 - 1:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00
Kinderen : € 25.00
65 plus : € 25.00
CJP : € 25.00

Toelichting: (excl. servicekosten).

Waar is het?

Sportcentrum Leek
De Schelp 35
9351 NV LEEK
0594 512040
www.sportcentrumleek.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen